Címlap

Szabályozottság

Új Magyarország Fejlesztési Terv

A Border Light komplex vállalati

folyamatkezelő rendszer bevezetése

a Jász-Takarékszövetkezetnél.AkciókFundamenta Nyomtatás E-mail

Miért érdemes Fundamenta lakásszámlát nyitnia? 

  • Megtakarításait az állam az befizetései 30%-ával, de legfeljebb évi 72 000 Ft-tal támogatja1
  • Kamatadó-mentesbefektetési forma, egyes megtakarításokra akár évi 10,56%-os garantált hozam is elérhető1
  • Forint alapú lakáskölcsön a megtakarítási idő után, évi fix 3,9%-os (referencia THM 5,23%) kamattól2
  • Futamidőtől függően akár 8 000 000 forinthoz is juthatsz megtakarításai és kölcsönünk segítségével, mely összeg családtagodra kötött szerződésekkel - négytagú család esetén - 32 000 000 forintot is elérheti. 
  • Az összeg számos lakáscélra felhasználható új és használt ingatlan vásárlásra, vagy felújításra, modernizálásra, legyen szó ablakcseréről vagy új konyhabútor beépítéséről.

 

Plusz egy havi megtakarítás akció!

A Fundamenta-Lakáskassza plusz egy havi megtakarítást kínál azoknak, akik 2013. március 22. és 2013. május 16. között nyitnak új lakásszámlát.

A bónusz összege elérheti akár 20 000 Ft-ot is! 

Az akció részletei:

  • 10 000 Ft vagy a fölötti havi megtakarítás esetén érvényes az akció.
  • A plusz egy havi megtakarítást – rendszeres megtakarítást feltételezve - a szerződéses összeg kiutalásakor írjuk jóvá.
  • Nem vehet részt az akcióban, aki a megtakarítási időszakban áthidaló kölcsönt igényel.
  • A teljes akciós hirdetményt letölthető itt!

Ismerje meg példáinkon keresztül az akciós, 8-as módozatú lakásszámláink szerződéses összegeit, futamidőit és kondícióit.

Nem vehet részt az akcióban, aki a megtakarítási időszakban áthidaló kölcsönt igényel, illetve a harmadik személy javára engedményezett, óvadékba adott (zárolt) szerződéssel rendelkezik. Azon lakás-előtakarékossági szerződések vesznek részt az akcióban, amelyek a 8-as tarifacsaládba tartoznak.

1Az állami támogatás mértéke, szerződésenként és személyenként, havi rendszeres megtakarítást feltételezve legfeljebb évi 72.000,- Ft. A 821. számú módozat (4 év 4 hónap) állami támogatással együtt számított EBKM értéke 10,56%; az állami támogatás nélkül számított EBKM érték: -0,72%.
 A jelen tájékoztatóban megjelölt EBKM érték a betéti kamat és az értékpapírok hozama számításáról és közzétételéről szóló 82/2010 (III. 25.) Korm. rendelet alapján került megállapításra, havi 20.000,- Ft folyamatos betételhelyezést feltételezve. A megtakarítási idő változása az EBKM érték változását is jelentheti, amely érték csökkenhet. A jelen tájékoztatás nem tekinthető a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. részéről hivatalos ajánlattételnek, az itt leírtak kizárólag a figyelem felkeltését célozzák. A tájékoztatás nem teljes körű, a betéti szerződés részletes leírását az Általános Szerződési Feltételek (Üzletszabályzat)tartalmazza.


2 A lakás-takarékpénztár által nyújtott lakáskölcsön 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet 9. § (1) bekezdés a) pontja szerint számított referencia THM érték 5,23%, ahol a hitel összege 1 millió forint, futamideje 5 év, új lakásszámla megkötésének feltétele a szerződéses összeg 1%-ának és az első havi megtakarításnak a megfizetése, továbbá a szerződés létrejöttére irányuló ajánlatnak a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. részéről történő elfogadása. A jelen tájékoztatóban megjelölt THM érték tekintetében rögzítjük, hogy a THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével
történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. Reprezentatív példa lakáskölcsönre: a 821. számú módozat (4 év 4 hónap megtakarítás) esetén1.800.000 Ft szerződéses összeg, ebből a lakáskölcsön teljes összege 1.000.000 Ft; a kölcsönkamat mértéke évi fix 3,9%, THM: 5,28%, 53 hónapos futamidőre. A kölcsön teljes költsége: folyósítási díj: 0 Ft, kezelési költség: 28.529,- Ft, ügyleti kamat: 91.219,- Ft. Havi törlesztő részlet 21.528,- Ft, a törlesztő részletek összege 1.119.748,- Ft.

 


, Powered by Joomla!